Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka (3088 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oj,chyba wcale,nie che ci sie spac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
no i sie wzielam zapisalam do Introduksjonssenteret na kurs.ktos wie jak tam jest?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yzia napisał:
no i sie wzielam zapisalam do Introduksjonssenteret na kurs.ktos wie jak tam jest?Jaki kierunek zajęć tematyczno-praktycznych i ile w tym kursie nauki języka...?

A i jeszcze , jakie warunki trzeba spełnić , by się zakwalifikować... ? .
P.s.
Mnie też brakuje Osoby z którą mógłbym powoli i spokojnie ... snakke etter norsk...

(na gościnnych występach}
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
gabriel napisał:
yzia napisał:
no i sie wzielam zapisalam do Introduksjonssenteret na kurs.ktos wie jak tam jest?Jaki kierunek zajęć tematyczno-praktycznych i ile w tym kursie nauki języka...?

A i jeszcze , jakie warunki trzeba spełnić , by się zakwalifikować... ? .
P.s.
Mnie też brakuje Osoby z którą mógłbym powoli i spokojnie ... snakke etter norsk...

(na gościnnych występach}

moze bys poszedł wystepować gdzie indziej?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ja chyba znowu żle odebrałam wypowiedż Gabriela...... , że taką dałaś odpowidż Yziu...?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
zapytalam o introduksjonsenteret. nie kumam pytania o 'kierunek zajęć tematyczno-praktycznych' i o warunki zakwalifikowania. kolega nie chodzil nigdy na kurs norweskiego w kommune albo inny kurs norweskiego?
chcialam zapytac o to jacy sa tam nauczyciele itd.a Gabriel nie jest chyba z Drammen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tomo)
Wiking
Ja juz odpadam z tego kursu,zapisałem sie do szkoły w Sandvice wiec tam bede probował sie nauczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
tak zle bylo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yzia napisał:
zapytalam o introduksjonsenteret. nie kumam pytania o 'kierunek zajęć tematyczno-praktycznych' i o warunki zakwalifikowania. kolega nie chodzil nigdy na kurs norweskiego w kommune albo inny kurs norweskiego?
chcialam zapytac o to jacy sa tam nauczyciele itd.a Gabriel nie jest chyba z Drammen.
A jakie ma to znaczenie skąd jestem...?
zapytałem się chyba jasno i przejrzyście ... Moim zdaniem ...
Jednak widzę , że jakiś zastój ...
..." kierunek zajęć tematyczno praktycznych " ...oznacza nic innego jak tylko JEDNO ...
CO I CZEGO ...UCZĄ NA TYM KURSIE... ...
GDYBYM MIAŁ CZAS ...to pewnie bym uczęszczał na takie kursy i nie zadawał bym TAKICH NIEZROZUMIAŁYCH i GŁUPICH... PYTAŃ jak widzę ... .

A JUŻ stwierdzenie ..."może byś poszedł występować gdzie indziej " świadczy samo za siebie o Osobie ten tekst piszącej...
Znaczy , Gabriel nie ma prawa zadawać logicznych i normalnie zbudowanych pytań...!!! .
bo to oznacza , że się popisuje ...tak mam to odbiera...???

ŻAŁOŚĆ MNIE OGARNIA , JAK CZYTAM TAKIE ODPOWIEDZI , które zamiast konkretów , mają w swojej treści pretensjonalne pytania ...

Niemniej ..cóż i tak bywa...

(Na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok